Broken heart hunts my dreams

I natt hadde jeg den desidert værste drømmen jeg noen gang har hatt. Det var ikke et mareritt om et hjemsøkt hus, heller ikke om den slemme jenta jeg drømmer om og ikke engang om hun andre jenta som ødelegger livet mitt i drømmene mine. De tre tingene har liksom vært mine mareritt, men i natt tok jeg kaka til et nytt nivå.

Jeg opplevde å få hjertet knust om igjen. I drømmen ble jeg rett og slett møtt med den kaldeste skuldra jeg har kjent, og jeg fikk hjertet totalt revet i stykker. Var ikke i stand til å stå på beina til slutt. Prøvde å gi en gråtkvalt siste klem, men den ble møtt med en vegg som ikke syntes vi burde klemme i det hele tatt.

Men faen heller tenker jeg, jeg fikk i det minste sove, gjorde jeg ikke?

2 fans har kommentert

Huff, høres ikke bra ut :/

- Er ikke meningen å reklamere, eller noe slikt, men jeg og kjæresten min deltar i en konkurranse, og vi trenger stemmer! Alt du trenger å gjøre er å trykke på denne linken: http://detstoredykket.no/entry?id=399 og trykke STEM. Hadde blitt så utrolig glad om du tok deg tiden til å stemme på videoen vår (om du liker den selvfølgelig). I gjengjeld så har jeg en konkurranse på bloggen min hvor du kan vinne et juledesign. :) Tusen takk på forhånd!

lenitababy

04.des.2011 kl.17:50

huffhuff, hørte ikke morro ut nei... :/

Skrivekløe?

hits