ღ Blogg

03.des.2011

Broken heart hunts my dreams

I natt hadde jeg den desidert værste drømmen jeg noen gang har hatt. Det var ikke et mareritt om et hjemsøkt hus, heller ikke om den slemme jenta jeg drømmer om og ikke engang om hun andre jenta som ødelegger livet mitt i drømmene mine. De tre tingene har liksom vært mine mareritt, men i natt tok jeg kaka til et nytt nivå.

Jeg opplevde å få hjertet knust om igjen. I drømmen ble jeg rett og slett møtt med den kaldeste skuldra jeg har kjent, og jeg fikk hjertet totalt revet i stykker. Var ikke i stand til å stå på beina til slutt. Prøvde å gi en gråtkvalt siste klem, men den ble møtt med en vegg som ikke syntes vi burde klemme i det hele tatt.

Men faen heller tenker jeg, jeg fikk i det minste sove, gjorde jeg ikke?

Selena GomesJeg kunne drept for å se sånn ut!

Mellomrom. Er du helt sikker?Liker!

Eksamen

Nå er det bare 7 1/2 time igjen til eksamen. Jeg har vært på de fleste forelesningene, men har så og si ikke lest en dritt av pensum. En side her og en setning der bare. Lurer på om bildeanalyse ligger naturlig for meg eller om det blir stryk. Dette blir spennende folkens!

1. Søndag i advent

I det ene øyeblikket gleder jeg meg til jul, for første gang på mange mange år, så plutselig gjør jeg ikke det likevel. Sånn går det i bølger hele dagen. I jula, spesielt på julaften, tenker jeg på alle som ikke er der. De som ikke er der fordi de er et annet sted og feirer jul og de som ikke er der fordi de ikke finnes mer.

Det verste er å måtte gå og legge seg helt alene, for det er når jeg er alene at jeg tenker mest på disse tingene. Jeg skulle liksom vært flere steder på samme tid. Skulle vært noen år tilbake i tid i noen minutter også.

Nesten ingen vet at jeg føler det sånn, og den jeg vil snakke med vil kanskje ikke høre.

Brannmenn!I say no more

Ignore me

Noen ganger får jeg følelsen av å bli totalt ignorert.. Da er det bra Berit banker på vinduet og prøver å bryte seg inn for å holde meg med selskap!

Har du noen gang klint med en hund?

Snart er det jul folkens! Titus skal få nisselue!

Meget fantastisk

Når noe blir "meget fantastisk" kan du bare si takk og farvel til ungdomsårene dine.

Sparkel

Jeg har ett oppdrag: passe på familien min. Og nå har jeg sparklet alle sprekker og hull i veggene våre og malt litt.

Ukas ord: Sparkel!
Jævlig artig ord egentlig!

Wish I didn't use all my wishes

Nå har jeg for tusende gang arrestert meg selv i å tenke "skulle ønske...". Det får det være nok ønsking for i år, må jo spare noe til nyttårsaften. Jeg har alltid følt at nyttårsaften er en spesiell dag, men jeg lurer på hva som skjer i år. Sist hadde jeg ikke helt den samme følelsen som jeg bruker.  Da ble ikke alt som planlagt. I år er ingenting planlagt, så ingenting kan ikke gå som planlagt. Nå får jeg bare håpe at jeg klarer å spare et fint ønske til denne fine natten.
Til helga kanskje

Det flyter over av bilder på mobilen min, men jeg har nok en gang rotet bort kabelen til pc'en, denne gangen for godt tror jeg. Da er det kanskje på tide å kjøre seg en tur og kjøpe ny! Pante flasker skulle jeg også ha gjort. For ikke å snakke om å lese til eksamen. Kjøpe ny pc har jeg også hatt planer om å gjøre, i et helt år nå.

Et sted ikke så langt fra her er det noen som bygger ett eller annet i 3/4-takt. Helt sant!

Bilde av meg, helt naturlig

Flau! Føler meg som en skitten, markspist fluesopp! Æsj!Se, det er meg! Fyflate jeg håper noen tråkker på meg! Vent, det er vel på en måte allerede gjort..

Det er kaldt!

Nå er det på tide å ta frem pleddet!

Litt sexhumorNå blir alle fornøyde!

Fin trombone!

ønsker meg!

Ouch

Jeg tenkte: å nei, det er DEN tiden på året igjen, og verden bare: HELL YEAH it is!

Ouch

Telling my life with his song

But life still goes on

I can't get used to living without, living without,

living without you by my side

I don't want to live alone

God knows, got to make it on my own

Livets tøffe valg

Skal man være glad eller lei seg for det da? Som vanlig velger jeg å være lei meg for det, og det vil vel som vanlig føre til at jeg valgte feil.

Flaut

Haaaahahaha FLAUT, muligens. Jaja, later som ingenting...

Me gusta rabattkuponger

30

30 days left...

wææhh

Tredagers Kinofyll

Har vært på kino tre dager på rad denne uka!

Dag 1:
Få meg på for faen


Dag 2:
Førpremiere på Sønner av Norge


Dag 3:
Hodejegerne

 

Tre nye norske filmer og jeg likte alle!
Anbefaler alle å se "Sønner av Norge" når den kommer på kino 9. september!

Bye bye love

Hvordan skal man overleve uten den man elsker i 5 uker?
Og etter det igjen... hvordan skal man overleve uten den man elsker fram til jul?
Nedtelling.
33 days left..

How can i get my girlfriend to tape her fingers together and pretend she's a dinosaur?wtf!

Happy Birthday!omfg jeg er født 3 måneder og 8 dager før pappa.. hahahahaha!

Håkon, hvor er du? :-(

Det er snart 2 døgn siden noen hørte fra deg. Det er på tide å komme hjem nå.

Dagene er tunge og håpet visner..

Boka om meg

Jeg startet et nytt liv. Omsider skaffet jeg meg venner. Jeg hadde det fint i noen år. Så var de få årene over og jeg måtte lage ett nytt kapittel. Det beste fra det gamle kapitlet tok jeg med, men det verste lot jeg bli. Noe av det verste ble selvsagt med, ufrivillig fra min side. Dette skulle vise seg å se ut som det beste kapitlet i boka. Men såklart, jeg har jo ikke lest kapitlene som ikke har kommet enda. En person skulle bety mye. Det fantes bare to en stund. Så kom vendepunktet i kapitlet og alt ble snudd på hodet. Mye av det bra som var med fra første kapittel var skjøvet bort og kunne ikke nås. En av de bra tingene som kunne nås hadde forandret seg til det verste i boka. Jeg ville ikke nå det selv om det summet rundt hodet mitt hele tiden. Jeg hadde tapt. Etter en lang stund var det på tide å krabbe tilbake igjen. Finne fram de andre bra tingene som hadde kommet i kapittel to. De var der, mange med åpne armer. Men det var fortsatt tungt, og takket være vendepunktet ble det tyngre for andre også. Mot slutten av kapittel to skulle det komme noe nytt. Jeg klamret meg fast til det, uvitende om det var løsningen eller en felle. Når de siste ordene var blitt skrevet i kapitlet så det fortsatt bra ut. Det så ut som en bra løsning. Problemet var bare at denne løsningen betød at det neste kapitlet måtte bli tungt å starte. Løsningen kan komme tilbake mer og mer når jeg har kommet i gang med kapittel tre. Sånn er det bare. Noen ganger ser man positivt på det, andre ganger ikke. Noen ganger ser man mulighetene, andre ganger veggen. Av og til lengter man tilbake til tidligere kapitler, andre ganger er man glad for at de er over. Vi har også disse mellomkapitlene. Da bestemmer man hvordan det neste kapitlet skal starte. Man kan alltid påvirke det selv.

Det jeg har lært i både første og andre kapittel er å analysere, tolke og lese mellom linjene. Sånn skal man komme til bunns i saken.

Teaterøving

Mousserande Jordgubbsdryck2,25% Alkohol, men veldig god selv om man ikke kjenner noe alkoholsmak! :-)

Ahh, håndarbeid!

241543903, Google it!

Kjæresten min!

Jeg er kjempeglad i Bjørnen min, og han har gitt meg masse fint!Ringen fikk jeg av han da han hadde vært i Praha på klassetur! Den er litt for stor, men jeg skal prøve å få den tilpasset <3 Til så lenge kan jeg henge den på et kjede og bruke den som smykke!


Denne søte lille eska var en del av bursdagsgaven min. Jeg elsker søte små ting! Selv om jeg ikke alltid vet hva jeg skal bruke dem til så elsker jeg dem!


Da Bjørnar kom til meg etter at jeg hadde vært på ferietur med familien hadde han med seg en kjempefin rose og en sjokolade :-)


Jeg trenger ikke alltid å få store eller dyre gaver, jeg blir lett glad for små, enkle ting :-)  Men selvfølgelig, det jeg blir MEST glad for er å få være sammen med Bjørnar! <3

Har du verdens beste kjæreste? (Eller nest best, etter Bjørnar selvfølgelig!)

X-tra X-tra!

Da jeg var på butikken i dag for å kjøpe youghurt fikk jeg så sykt lyst på godteri. Jeg gikk bort til kjekshylla for å finne noe godt, og der fant jeg SjokoladeCookies til 7 kr! Av erfaring vet jeg at selv om noen butikker lager billigversjoner av cookies betyr ikke det at de smaker dritt, så jeg bestemte meg for å teste dem ut!

 


De smaker ikke akkurat sånn som de originale, men jeg liker dem! Jeg kjøper heller de billige enn de dyre!

 

I russetida stakk jeg og noen medruss til Sverige en tur bare for å gjøre det, og der kjøpte jeg meg 1 kilo chilinøtter. Samme merke som kjeksene, X-tra! Det kostet 50 kr eller noe sånt, og jeg har igjen enda! Og ikke nok med det, de smakte helt greit og så lenge jeg lukker posen før jeg legger den i skapet så holder nøttene seg kjempelenge! Verd det! Hvorfor betale mye for det originale når man kan få en bra kopi til en billig penge?

 

Liker dere Xtra-produkter?

Depression

it's killing me...

kill kill kill

 Und so weiter, und so weiter...

OK da!Nå er det altså på tide igjen kanskje. 3 år på videregående skole er over og et nytt liv starter. Litt nytt iallefall, noe gammelt <3

Too fat, too ugly

Har tatt på lebestiften og sitter og skjærer av magefettet.

What

Er det noe jeg har missforstått eller har jeg blitt lurt?

Egoisme

Egoisme er en svært utbredt sykdom. Mange har den uten å være klar over det. Man kan aldri være hundre prosent sikker på at man ikke er rammet av den selv...

Er du en egoist?

Show me the way

Jeg har gravd meg ned og vil ikke komme fram før sola viser meg hvilken vei jeg skal gå.

Spilled milk

Man skal ikke gråte over spilt melk..

Navn

I dag hadde Elin et navn.

Valentinstag!

Nå skal jeg rydde rommet, vaske håret og kose meg med en film i min ensomme tilværelse. Hva vil morgendagen bringe mon tro?

Tid

Har du noe tid til overs til meg? Jeg trenger litt mer av det og jeg har noen som skulle hatt litt tid i gave.

Confused

Noen ganger drar man feil konklusjon og føler seg teit etterpå.. Så, neste gang man drar en konklusjon tenker man: Husk hva som skjedde sist! Skal man da stole på det man tror eller skal man "lære" noe av sist gang..?

Snødekte vinduer

Sånn så vinduene våre ut i dag:

Søt sms

Sitter og sletter gamle meldinger, men har en søt en jeg ikke skal slette<3 Fikk fra Bjørnar i November:

Roser er røde, fioler er blå. Og DU E FIN <3

liker måten han går rett på sak på!<3

Rock'n roll wolf

Rock'n roll wolf/ Rockeulven/ Mama/ Med grimm og gru.

Rock?n Roll Wolf er en fargesprakende eksplosjon av en musikal basert på en av Europas største filmsuksesser. Her er det bare å ta med hele familien i teatret, spenne seg fast i teatersetene og la det stå til, for dette blir gøy!

Hvem husker ikke den populære 70-tallsfilmen om rockeulven og de syv geitekillingene? Filmen med originaltittel Mama gikk sin seiersgang over hele det europeiske kontinentet på slutten av 70-tallet og 80-tallet. I Norge har filmen for lengst fått kultstatus med egen fanklubb, og den blir vist på NRK med jevne mellomrom under tittelen Med Grimm og Gru.

Når Trøndelag Teater nå tar tak i dette materialet så er det, i alle fall i følge de rumenske rettighetshaverne, som det første profesjonelle teatret i verden! Og vi har tenkt å gjøre det vanskelig for andre teatre å overgå oss. Rock?n Roll Wolf er den største satsningen på Trøndelag Teater på flere år, og vi vil lage en stor og eventyrlig musikalforestilling for hele familien ? en forestilling det vil gå gjetord (for ikke å si geitord?) om i årevis.

Med Rock?n Roll Wolf forvandles Hovedscenen til en stor eventyrskog, og hele teatrets ensemble forvandles til dyr i alle fasonger og varianter. Musikken fra originalverket er med, og fremføres av et solid orkester som også inngår blant skogens mange innbyggere. I sentrum av dette spektakulære universet møter vi en snill og varm geitemamma som drømmer om fest og moro, og en ensom og rocka, og veldig, veldig sulten ulv?

Basert på filmusikalen av Elisabeta Bostan, Temistocle Popa og Gerard Bourgeois
Manusarbeid: Tyra Tønnesen og Ragnar Olsen

Premiere på Hovedscenen 25. mars 2011
http://trondelagteater.no/

Jeg skal se Rock'n roll wolf på Trøndelag Teater, skal du?

 

Røros

I går var jeg på Røros og der var det alt for kaldt! Der skal jeg ikke bo!

God morgen, her er en kuk!

Det er gøy å stå opp når det første jeg hører er:

Stebror 11 år: "Se den fine tegningen min!"
Jeg: "Hva er det?"
Stebror 11 år: "Det er en kuk som er delt i to som henger etter tarmene!"

Ligna litt på den her!

Rote i bilen?

I morgen skal jeg rydde bilen så jeg finner igjen skoene og notene mine!

Tore Strømøy prøver å flaue meg ut!

Var på City Syd og plutselig står Tore Strømøy og en kameramann og intervjuer to gamle damer rett forran trynet mitt, ergo jeg ble en weirdo som sto i bakgrunnen av et intervju! DET er flaut! Håper ikke det kommer på TV eller noe sånt noen gang...Han er merkelig, men på en uforklarlig måte synes jeg synd på han. Vet ikke hvorfor, men det er vel ikke så mange som liker han for tiden. Han kunne ha gjort noe med håret i det minste, det hadde kanskje hjulpet.

Skaffe penger til skole!? Hjelp, jeg har ikke peiling..

NÅ er det NOK!

Etter en dag med forelesninger om forskjellige studietilbud fant jeg ENDELIG ut hva jeg kunne tenke meg å gjøre til høsten. Jeg var i en forelesning om Norges Kreative Fagskole og det falt virkelig i smak! Endelig tenkte jeg.. helt til jeg fant ut at det er en privatskole som koster mellom 40 og 50 000 per semester. Men det som er greia er at jeg vil ikke gjøre noe annet! Jeg er lei av å gjøre ting jeg ikke vil så uansett hva så skal jeg gå der! Jeg får jo tatt opp lån, og noe av det vil jo bli omgjort til stipend etter eksamen osv, men jeg trenger fortsatt masse penger! Penger skal jeg FAEN meg skaffe! Noen som har erfaring med privatskole osv som kan gi meg tips om hvordan jeg skal klare det økonomisk?


http://www.norgeskreativefagskole.no

Det er ikke lett å få gjøre det man vil, defor setter jeg foten ned og tar utfordringen!

This is my face today!

Har prøvd å krølle håret mitt med rettetanga! Det ble helt ok, men er litt spent på om det vil holde siden jeg har så tungt hår! Redigerte metning, lysstyrke, kontrast og fargetemperatur og da kom det grønne i øynene mine ordentlig fram i bildet :D Yeey for grønt! Jeg elsker at jeg har mange forskjellige farger på øynene! Btw, om dere lurte så er Jennifer Love Hewitt og Katie Melua forbildene mine! Elsker håret og stilen deres! Og de har sinnsykt pene ansikt! Jeg vil se ut som dem :D

Jeg har også flytta hårskillen min litt mer mot midten, men det er fortsatt ikke midtskill.

Jeg er trøtt

Kult at jeg ble så trøtt at jeg nesten ikke har fått øvd til religionprøven da..

Religion

Plutselig kom jeg på at jeg har religionprøve i morgen! Noen som vil gi meg en kort jesus-biografi eller fortelle meg noe om frelse og synd?

Har akkurat vært på workshop i forbindelse med ukm i Snillfjord. Vi er to stykker som skal mixe sammen et åpningsnummer med en gjeng barneskoleelever og hjelpe dem med innslagene de har meldt på. Stress!


Ikke ta bildet personlig, jeg er ikke religion-hater.
Jeg respekterer alle religioner, men tror ikke på noe spesielt selv.

Våken!

Jeg fikk ikke sove før klokka 4 i natt og jeg måtte opp før 7! Trodde jeg skulle dø på skolen siden det hender seg at jeg sovner i timen når jeg ikke har sovet om natta. Heldigvis gikk det bra, noe som er helt lattelig rart. Sov litt i bilen på vei hjem fra skolen da (nei det var ikke jeg som kjørte!). Tenkte jeg skulle sovne etter middag og sove til i morgen men jeg ble ikke trøtt, fortsatt ekstremt rart, så her sitter jeg og er fortsatt våken. Tror kanskje jeg begynner å bli trøtt nå snart.. forhåpentligvis har jeg klart å snu den teite uvanen med at jeg er våken halve natta siden jeg sover på skolen og ettermiddagen, noe som igjen fører til at jeg ikke får sove om natten igjen og DER skle vi rett inn i den onde sirkelen. Er på vei ut nå!

Happiness is waking up and realizing you still have a few hours left to sleep

Nytt teppe, Ace Ventura og Smash!

Jeg har fått nytt teppe på rommet og sitter nå og ser Ace Ventura og spiser smash melkesjokolade!

Hva er egentlig lemus?

SVAR: Rundt øynene er det muskler, og av og til skjer det ukontrollerbare samantrekkinger av de enkelte fibrene i disse musklene. Det er helt ufarlig og kommer av at den elektriske spenninga i muskelen er litt ustabil.

Før i tida trodde folk at lemus på høyre øye betydde ulykke, og på venstre betydde lykke. Men det var nok bare overtro!

Jeg har hatt lemus på venstre øye i HELE dag! Flere timer med lykke det! Har ikke gitt seg enda heller.. gir seg litt av og til, men kommer tilbake!

Bok: Perfekt Kjemi

Har akkurat lest ferdig boka "Perfekt Kjemi" av Simone Elkeles. Det så ut til å bli en tragisk slutt, men det slår jo nesten aldri feil at en romantisk bok ender bra <3  Boka handler om ei jente som er "perfekt" utenpå og som prøver å ha et bra image og en meksikansk gutt som er gjengmedlem. Forbudt kjærlighet, vold, drap og lidenskap er stikkordene!

Outfit 03.01.11

Nye t-skjorta jeg fikk til jul av søskenbarnet mitt m/fam <3

Silje Savner Sjæresten Sin

Savner Bjørnar. Han skal være borte til Søndag :-(

<3

Hei veiskilt..

Hallo grøft, takk for i dag..

Stupid

Åhh.. dummedummedumme...

Bukse+sko=buksesko

Ønsker meg til jul!<3

Weird shoes

Butterfly Cupcakes

Spongebob Cupcakes

Savner sommeren

Kjærlighet <3

H.A.R.K - Tilbakestående katters fremtid!

Holy Association of Retarded Kittens

Farget etterveksten

Jippi!

Hurra dagen Bjørni (L)

Bjørnar har bursdag i dag! Og jeg er ikke hos han :-(  Han er ute på byen og feirer 18-årsdagen sin og jeg sitter laangt unna i huttiheiti helt alene :-(  Gleder meg til å se han igjen i morgen <3  Det blir ensomt og kaldt i natt uten han :-(

Lillesøss har foresten brukket ankelen for hun var ute og rutsja ned en bakke. Jeg sier bare DET ER EN GRUNN TIL AT JEG SITTER INNE OM VINTEREN OG FOLK BØR LA MEG FÅ GJØRE DET
Jeg sitter heller inne i varmen og tenner lys og koser meg.

Halloween outfit

Fine dager

Jeg har hatt noen fantastiske dager med Bjørni min, og nå savner jeg han allerede <3 Best i verden du!<3

Jeg vil ikke

Jeg har en rar følelse inni meg om at jeg ikke vil noe. Jeg vil ikke spille playstation, vil ikke se tv, vil ikke synge, vil ikke høre musikk engang. Jeg vil ingenting. Eller, av og til vil jeg noe, men så vil jeg ikke likevel.

Jeg burde..

I det minste skaffe meg et liv.

Bjørnen sover..

Bjørnar sover. Jeg har lyst til å ringe og vekke han... men jeg har BEDRE ting å gjøre... som å... lakke neglene...


Hadde vært fint med litt pynt på neglene ja!

Intimparodi av Marion Ravn

Folk har intimkonserter i stua, men jeg har bestemt meg for å løpe rundt og ha intimparodier! Jeg har nemlig blitt en jævel på å parodiere Marion Ravn. Det er ikke det at alt hun sier er på jordet og tatt helt ut av sammenhengen, eller jo.., men den som plager meg aller mest med henne er STEMMEN hennes! Jeg får byller og mark når jeg hører henne snakke! Greia var at jeg tenkte å legge ut en video av at jeg parodierer henne, men siden jeg ikke er så keen på å vise trynet mitt i en video så velger jeg heller å turnere rundt i stua til folk!


"Jeg bare eeeeelsker guttene mine! :D"  Søt hun da :D

Godt med høstferie, men..

ikke når Bjørni er et annet sted enn meg.. :-(

Bjørni er syk og jeg er sulten

Kjære Bjørni min er syk, og det er ikke kult :-(  Håper han blir frisk fort, for jeg vil treffe han igjen! <3  Savner han så sinnsykt mye<3  Ellers så er jeg sulten. Hele tiden! Småsulten.. irriterende.. jeg vil ha godteri og Bjørnar! Og penger, bil, leilighet og katt... men nei.. mulig jeg får fiksa godteriet da..

Bjørni (L)


Søt <3

Det er lov

å være glad på andre sine vegne?

Pissikatta som jeg ønsker meg (L)

Hey, jeg vet av en søt pusekatt som sitter i den andre enden av en av mine msn-samtaler akkurat nå <3 Jeg må si at DET er jammen meg en liten søting det! Skulle iallefall ønske det var MIN pus og at han ville sove ved siden av meg om natta og holde meg varm <3 Selvfølgelig er det NOEN her i huset som er allergisk mot katt, men jeg er liksom egentlig ganske sikker på at det går greit med denne katta uansett, for han er jo ikke like hårete som en vanlig katt skjønner du. Klippet seg har han! Søteste pusen jeg har sett iallefall!

Lurer på om han vil være pusen min? <3

It's Monday

And I'm in love <3

I love curly hair

Skulle ønske jeg hadde håret til Katie Melua.. skulle ønske jeg VAR Katie Melua <3


Det er foresten lenge siden jeg skrev på bloggen sist. Har ikke orket, men i helga har jeg FRI fra ALT, så da er det gøy å blogge litt. Etter helga skal jeg prøve å få lagt ut noen av de kule bildene jeg tok i London, og kanskje noen bilder av det jeg kjøpte.

Sudoku og Hvit sjokolde

Jeg har kjøpt meg sudokublad og hvit kokesjokolade, og nå skal jeg av alle ting i verden se MGPjr på nett-tv!

sko!

Da kan dere bare gratulere med med lappen!

Det gikk som smurt!

Matboks

åHÅ jeg har fått meg ny matboks til skolestart! Nå kan skolen bare starte for meg for jeg er klar! Men, det er greit at den ikke begynner før på mandag.

Penis-pasta

Magnus og Isak liker penispasta!


Vit Choklad

Kjøpte det i Sverige på Onsdag. Latterlig godt<3

La meg spise is!

Natteblogging!
Nå sitter jeg i senga mi med ei skål med is og ser "Mamma Mia", men det er IKKE bare bare å spise is i dette huset! Lillesøstra mi er 11 år og har nettopp fått beskjed om at hun ikke tåler diverse matvarer, for eksempel melkeprodukter. For noen dager siden fikk jeg beskjed fra mamma om at jeg måtte være litt med diskre når jeg spiste is hjemme siden lillesøstra mi blir grinete om jeg får noe hun ikke kan få... DERFOR ventet jeg helt til nå, klokken halv ett på natta med å finne meg is... det funka ikke... akkurat da jeg stod på kjøkkenet så kom søstra mi ut fra rommet sitt med ett eller annet som skulle til vask, gikk forbi meg på kjøkkenet og inn på vaskerommet før hun vendte tilbake til rommet sitt igjen.. hun fikk altså med seg at jeg spiste is IGJEN, og dere skal bare vite det at hun går ALDRI med skittentøy til vaskerommet til vanlig. Men hun er så latterlig nysgjerrig at hun bare måtte finne ut hva som skjedde på kjøkkenet.. Ergo, jeg kan kun spise is når hun ikke er hjemme siden hun tydeligvis aldri går og legger seg..!

Er det rettferdig at jeg ikke kan spise is midt på natta engang?

Ahh, memories


1MDA. Savner de første ukene på videregående. Spenningen ved å gå inn i et klasserom fullt av fremmede, første skoledag.

Google it

Butterfly // Foto


Et bilde jeg tok for lenge siden, før jeg fikk speilreflekskamera.

Ny telefon:

Pappa har skaffa meg en ny telefon! Ble ikke iPhone, men en Nokia E52. Endelig facebook på mobilen.. <3 HA!

I drink water!

Folk tror jeg er DEN alkoholikeren som drasser med meg en sånn dunk når jeg skal bort ei helg. Sannheten er at det faktisk IKKE er sprit, men noe så enkelt som destilert VANN. Jeg holder på å rense kroppen ved å bare drikke destilert vann i 3 uker. Altså skal jeg ikke drikke brus, saft, melk osv i 3 uker. Jeg har ikke bare drukket vannet da, skal jeg være ærlig.. men har drukket veldig lite annet!

Nå har jeg planer om å få i meg så mye som mulig av det som er igjen i denne dunken i dag siden jeg drikker for lite vann om dagene. det er 1,5 liter igjen her, så tror ikke jeg klarer alt, men jeg skal prøve så godt jeg kan!

R.I.P. Phone..

Mobilen min har druknet.. Den funka litt, men så gikk det jo ikke an å åpne skjermen å få ut det siste vannet så den døde til slutt... dritt.

Ubetalt sommerjobb?

Jeg har ikke noe sommerjobb i år, MEN jeg hjelper til hjemme med å male osv. I dag har jeg malt i ganske mange timer, og om dette hadde vært en ordentlig jobb så hadde jeg vært rik i slutten av ferien!
Men jeg gleder meg til bua blir ferdig, for da skal jeg sitte der om dagene og lage kunstverk og øve på komponering og arrangering.


Titus, våren 09
hits