ღ Kreativ

Quilling

32 Days left...

Skikkelig deppa. Lurer på om jeg skal stikke hjem til mamma en tur igjen siden jeg ikke har noen forelesninger før på onsdag.

Det er lite å gjøre utenom forelesningene når jeg ikke har min kjære til å fylle opp tomrommet med.. derfor har jeg kjøpt meg quilling-utstyr! Gjett om jeg skal bli like pro som Yulia Brodskaya!

"Hjemmelaget" skap til ørepynt

Jeg hadde liksom denne treboksen med bilde av Michael Jackson på...Så visste jeg ikke helt hva jeg skulle putte inni den...Så jeg tok fram nål og tråd og lagde meg et skap til ørepynten min!Skal vurdere å gjøre en bedre jobb senere, sånn at trådene ikke blir så slakke, men så har jeg egentlig planer om å kjøpe et stativ til ørepynten uansett så.

Hva synes dere?

Ferdig kunstprosjekt

Her er et bilde av den greia jeg strevde med å bli ferdig med til UKM forrige uke! Det er ikke så fint på nært hold siden papiret krøllet seg så lett når jeg limte det på, men på en meters avstand ble det ikke så verst :PHva synes dere?

Et lite bilde jeg klipte og limte sammen i fartaHva synes dere?

Kunstprosjektet

Her er noen bilder av hvordan det ser ut når jeg jobber med kunstprosjektet mitt! Har mye igjen på det og det skal være ferdig til fredag!Anime // Tegning

Ferdig!

Anime // Tegning

Tenkte jeg skulle begynne å tegne litt igjen. Denne er ikke ferdig enda. 


Liker du å tegne?

Locked // Foto

Kunstnerboden

Snart er bua ferdig, og vi kaller den for kunstnerboden siden vi skal bruke den til diverse hobbygreier. Mangler litt maling i taket og lister. Regner med vi blir ferdige i dag, så da skal vi flytte inn en sofa der. Håper virkelig nettet rekker ut dit så jeg kan bruke pc'n der. Tenker jeg skal henge opp og sette fram kunstverkene mine der! :-DNye prosjekter

Nå har jeg begynt å pusse opp bua vår! Det skal bli et fint lite sted hvor det går an å ha besøk og greier, om noen gidder å komme helt ut hit for å besøke meg da! I morgen skal jeg og mamma til Trondheim og handle litt hobbygreier. Siden mamma skal ha en klasse i kunst & håndtverk til høsten så skal jeg hjelpe henne med å lage noen fancy inspirasjonsbilder til klassen. Vi satser på å bruke forskjellige teknikker på lerret. Jeg har jo allerede planlagt å lage et bilde på lerret hvor jeg blander litt forskjellige teknikker, men skal legge mest vekt på collage, og da skal jeg bruke diverse utklipp fra aviser.
Bestemor og bestefar er foresten på besøk, og bestemor hadde med et bærenett til meg. Det var jo egentlig litt fancy!

Siste rest

Hvitt og fint!


Nå vil mamma at jeg skal hjelpe henne med å male andre småting etter hvert.

Ferdig krakk og speil

Resultatet:

Det er gøy å male

Bestemte meg for å male flere ting med stygg farge. Det passer ikke med trefarge og grønt på rommet mitt! Om ca 4 timer er krakken og det første speilet tørket, og da skal jeg male andrestrøket på resten, så de greiene jeg begynte å male i dag blir ikke ferdige før i 11/12-tiden i kveld.

Spontanmaling

Jeg er kjent for å rydde rommet mitt hele tiden og jeg elsker å ha et koselig rom hvor jeg kan synke ned i et dusin puter, dempe lyset og se film. For en times tid siden satt jeg og ryddet i smykker og øredobber osv, og så skulle jeg tørke støv av et lite speil jeg har stående på samme hylle som jålegreiene mine. Det var litt missfarget og skadet i malingen så jeg bestemte meg for å male det! Og da jeg var ferdig med første strøket kom jeg på at jeg har en stygg BLÅ krakk stående på rommet. Blått passer ikke inn på rommet mitt siden det er mye hvitt, litt brunt/svart og litt rødt som er greia mi. Jeg pussa ned krakken og malte den og jeg.

Speilet


Skade på malingen


Missfarget flekk


Yeey, maling


Før pussing


Etter pussing


Legger ut bilder av resultatet i morgen, når jeg har fått på andrestrøket.

Syk av kjærlighet..

Lagde disse bildene for lenge siden..
mariuspage0silje love marius
:(

Stikker til Lensvika!

I kveld stikker jeg og Marius til Lensvika! Vi skal til Anders :)  Og i helga skal Hussto spille på Toften i Lensvika! Det blir tøft ;)
husstorockpage4

Scrapblog

Her er bildet jeg laga før mattetimen:
silje love marius

Og her er noen andre bilder jeg har laga i dag:
rockstarspage0

rockstarspage1
hits