januar 2011

Røros

I går var jeg på Røros og der var det alt for kaldt! Der skal jeg ikke bo!

Innkjøp // bukse, bh og sko!

Sko 200,-


Bukse 100,-


BH 50,-

God morgen, her er en kuk!

Det er gøy å stå opp når det første jeg hører er:

Stebror 11 år: "Se den fine tegningen min!"
Jeg: "Hva er det?"
Stebror 11 år: "Det er en kuk som er delt i to som henger etter tarmene!"

Ligna litt på den her!

I heart sale!

Jeg digger salg, og i dag har jeg kjøpt meg ei bukse til 100 kr, bh til 50 og sko til 200 kr! Men nå har det seg sånn at jeg akkurat har kommet hjem fra langtur med noen venner, så jeg gidder ikke å legge ut bilder i dag!

 

"Hjemmelaget" skap til ørepynt

Jeg hadde liksom denne treboksen med bilde av Michael Jackson på...Så visste jeg ikke helt hva jeg skulle putte inni den...Så jeg tok fram nål og tråd og lagde meg et skap til ørepynten min!Skal vurdere å gjøre en bedre jobb senere, sånn at trådene ikke blir så slakke, men så har jeg egentlig planer om å kjøpe et stativ til ørepynten uansett så.

Hva synes dere?

Rote i bilen?

I morgen skal jeg rydde bilen så jeg finner igjen skoene og notene mine!

Ferdig kunstprosjekt

Her er et bilde av den greia jeg strevde med å bli ferdig med til UKM forrige uke! Det er ikke så fint på nært hold siden papiret krøllet seg så lett når jeg limte det på, men på en meters avstand ble det ikke så verst :PHva synes dere?

Et lite bilde jeg klipte og limte sammen i fartaHva synes dere?

Innkjøp // Wedges

Awesome♥

Creative Lips

Fashion Sudoku!

En litt annerledes sudoku!

Inspirasjon // Papir

Paperwork <3

Tore Strømøy prøver å flaue meg ut!

Var på City Syd og plutselig står Tore Strømøy og en kameramann og intervjuer to gamle damer rett forran trynet mitt, ergo jeg ble en weirdo som sto i bakgrunnen av et intervju! DET er flaut! Håper ikke det kommer på TV eller noe sånt noen gang...Han er merkelig, men på en uforklarlig måte synes jeg synd på han. Vet ikke hvorfor, men det er vel ikke så mange som liker han for tiden. Han kunne ha gjort noe med håret i det minste, det hadde kanskje hjulpet.

Siste forberedelser til UKM


Dette skal i løpet av kvelden/natten bli en saksofon!


Dette skal i løpet av kvelden/natten bli FERDIG


Og dette skal fordøyes NÅ<3

Skaffe penger til skole!? Hjelp, jeg har ikke peiling..

NÅ er det NOK!

Etter en dag med forelesninger om forskjellige studietilbud fant jeg ENDELIG ut hva jeg kunne tenke meg å gjøre til høsten. Jeg var i en forelesning om Norges Kreative Fagskole og det falt virkelig i smak! Endelig tenkte jeg.. helt til jeg fant ut at det er en privatskole som koster mellom 40 og 50 000 per semester. Men det som er greia er at jeg vil ikke gjøre noe annet! Jeg er lei av å gjøre ting jeg ikke vil så uansett hva så skal jeg gå der! Jeg får jo tatt opp lån, og noe av det vil jo bli omgjort til stipend etter eksamen osv, men jeg trenger fortsatt masse penger! Penger skal jeg FAEN meg skaffe! Noen som har erfaring med privatskole osv som kan gi meg tips om hvordan jeg skal klare det økonomisk?


http://www.norgeskreativefagskole.no

Det er ikke lett å få gjøre det man vil, defor setter jeg foten ned og tar utfordringen!

Kunstprosjektet

Her er noen bilder av hvordan det ser ut når jeg jobber med kunstprosjektet mitt! Har mye igjen på det og det skal være ferdig til fredag!This is my face today!

Har prøvd å krølle håret mitt med rettetanga! Det ble helt ok, men er litt spent på om det vil holde siden jeg har så tungt hår! Redigerte metning, lysstyrke, kontrast og fargetemperatur og da kom det grønne i øynene mine ordentlig fram i bildet :D Yeey for grønt! Jeg elsker at jeg har mange forskjellige farger på øynene! Btw, om dere lurte så er Jennifer Love Hewitt og Katie Melua forbildene mine! Elsker håret og stilen deres! Og de har sinnsykt pene ansikt! Jeg vil se ut som dem :D

Jeg har også flytta hårskillen min litt mer mot midten, men det er fortsatt ikke midtskill.

Frøya - Jenta fra landet...!

Jeg er målløs...

 

Eneste jeg klarer å si er: er det mulig...?

Hva synes dere om det her??

Januarsalg // Accessories


Ørepynt


Smykke


Smykke


Smykke

Armbånd

Jeg er trøtt

Kult at jeg ble så trøtt at jeg nesten ikke har fått øvd til religionprøven da..

Religion

Plutselig kom jeg på at jeg har religionprøve i morgen! Noen som vil gi meg en kort jesus-biografi eller fortelle meg noe om frelse og synd?

Har akkurat vært på workshop i forbindelse med ukm i Snillfjord. Vi er to stykker som skal mixe sammen et åpningsnummer med en gjeng barneskoleelever og hjelpe dem med innslagene de har meldt på. Stress!


Ikke ta bildet personlig, jeg er ikke religion-hater.
Jeg respekterer alle religioner, men tror ikke på noe spesielt selv.

Øving til skoleturnè

Skoleprosjekt! Nå øver vi på "Somebody" av Donkeyboy.


Holm


Lyngvær

Våken!

Jeg fikk ikke sove før klokka 4 i natt og jeg måtte opp før 7! Trodde jeg skulle dø på skolen siden det hender seg at jeg sovner i timen når jeg ikke har sovet om natta. Heldigvis gikk det bra, noe som er helt lattelig rart. Sov litt i bilen på vei hjem fra skolen da (nei det var ikke jeg som kjørte!). Tenkte jeg skulle sovne etter middag og sove til i morgen men jeg ble ikke trøtt, fortsatt ekstremt rart, så her sitter jeg og er fortsatt våken. Tror kanskje jeg begynner å bli trøtt nå snart.. forhåpentligvis har jeg klart å snu den teite uvanen med at jeg er våken halve natta siden jeg sover på skolen og ettermiddagen, noe som igjen fører til at jeg ikke får sove om natten igjen og DER skle vi rett inn i den onde sirkelen. Er på vei ut nå!

Happiness is waking up and realizing you still have a few hours left to sleep

Nytt design! Så snart blogg.no slutter å klikke

Jaja.. her sitter jeg da og prøver å eksperimentere med designet mitt. Plutselig klikker blogg.no og vil ikke lagre noen nye endringer... Sitter med et halvferdig design... Nå får jeg iallefall tid til å lage ny header. Den gamle tror jeg har klikka for den vises ikke mer på pc'n min når jeg sjekker hvordan designet har blitt. JAJA.Altså... for tiden er headeren min syk og profilbildet mitt har hengt seg... årner sej!

Innkjøp: Smykke

Nytt smykke!

Matcer den fancy veska jeg fikk på bruktbutikken  til pappa!

Nytt teppe, Ace Ventura og Smash!

Jeg har fått nytt teppe på rommet og sitter nå og ser Ace Ventura og spiser smash melkesjokolade!

Juleworkshop

Atle PettersenAtle er handsome OG har kul stemme !

Hva er egentlig lemus?

SVAR: Rundt øynene er det muskler, og av og til skjer det ukontrollerbare samantrekkinger av de enkelte fibrene i disse musklene. Det er helt ufarlig og kommer av at den elektriske spenninga i muskelen er litt ustabil.

Før i tida trodde folk at lemus på høyre øye betydde ulykke, og på venstre betydde lykke. Men det var nok bare overtro!

Jeg har hatt lemus på venstre øye i HELE dag! Flere timer med lykke det! Har ikke gitt seg enda heller.. gir seg litt av og til, men kommer tilbake!

Bok: Perfekt Kjemi

Har akkurat lest ferdig boka "Perfekt Kjemi" av Simone Elkeles. Det så ut til å bli en tragisk slutt, men det slår jo nesten aldri feil at en romantisk bok ender bra <3  Boka handler om ei jente som er "perfekt" utenpå og som prøver å ha et bra image og en meksikansk gutt som er gjengmedlem. Forbudt kjærlighet, vold, drap og lidenskap er stikkordene!

Outfit 03.01.11

Nye t-skjorta jeg fikk til jul av søskenbarnet mitt m/fam <3

hits