februar 2010

666! :O!

Ikke for å skryte av mitt lave lesertall, men..

666!  Oh,no!

Si hallo til GOE!

Følte jeg kanskje skulle introdusere dere for bamsen min, Goe. Har hatt han siden jeg var ca 9 måneder gammel. Han er kul, og jeg liker å ta han med når jeg reiser bort, og selvfølgelig er han med meg på hybelen! Stakkaren har mista skjerfet sitt og deler av nesa.. for ikke å snakke om at jeg klippet av litt av dusken på lua hans da jeg var mindre :(  Stakkar..  Før kunne jeg trykke på en knapp på foten hans, så begynte han å spille musikk.. men desverre så varer ikke sånne ting spesielt lenge!

De fleste sier han er stygg, men jeg synes han er søt jeg!

Nå gleder jeg meg til å legge meg!

For jeg har bytta på senga<3 Det er også mye koseligere å legge seg når jeg har FINT sengesett og ikke STYGT.

Men jeg skal ikke legge meg! Haha! Jeg er et nattdyr.

Dire straits - Your latest trick

video:04 your latest trickIkke video, bare sangen.

Sølv til Norge

Da tok Norge sølv i curling! Dårlig med alle de småfeilene. Uten dem kunne nok Norge tatt seieren.
Ellers så har jeg nettopp kommet hjem fra jentekveld med spice girls-film og karaoke! Fun! Og jeg tror noen har lekt med brannvarsleren her for den lager lyder av og til! Foresten så er det veldig kaldt her og jeg får frostskader på fingrene og tærne snart!

Og vips så hadde jeg fått langt hår

Extensions lissm. Lenge siden jeg brukte fake-håret mitt nå, så jeg tenkte jeg skulle bruke det i kveld ;-)

I'm going to eat you in your dreams tonight.

Girlpower tonight!

Jentekveld i kveld! Vi skal se Spice Girls! Ja!!

Musikk i mine ører<3

Lurer du på hva jeg hører på? Her får du svaret om du vil eller ikke:

GREEN DAY


MY CHEMICAL ROMANCE


MUSE


MÖTLEY CRÜE


MICHAEL BUBLÉ


JASON MRAZ


GUNS'N ROSES


Og mye annet random stuff.

Elsk buksa mi!

Bare ELSKER du ikke denne buksa? Kjøpte den for 2 år siden. Den hadde vært bedre om den ikke hadde vært så lav i livet og så jævla stor at den faller av. Sånn er livet, trist og grått, men buksa er bra! "Dagan kan gjærne vær grå men med fine sølvtråda på" åja!

Nå er jeg klar for sommeren!

Jeg drømmer

Jeg skulle så inderlig ønske at jeg kunne stå på scenen forran tusenvis av folk og synge og være på toppen av verden, eller være skuespiller i en verdensberømt film. Jeg drømmer... det er kanskje de eneste tingene jeg vil her i verden. Jeg kan ikke se for meg at jeg sitter på et kontor og jobber dag inn og dag ut med latterlig kjedelige greier. Jeg vil gjøre noe stort, og jeg vil ha publikum og fans! AARggGHhh... jeg vil det så mye...

Jeg stryker på teoriprøven...

Nå sitter jeg og øver meg til teoriprøven for bil på www.teoriprøver.no. Sånn som det ser ut nå kommer jeg nok til å stryke med glans... fuuu..

Good Night ;-* Nei..

Nå skal jeg runde av seriebloggingen min med å gratulere The Pants med seieren over Sveits i curling. Vi går for gull sier jeg! Eller kanskje sølv, tatt i betraktning at Canada ikke har tapt en jævla kamp enda..
Jeg skal foresten IKKE legge meg... har nettopp SPOLT tilbake VHS-filmen min, Løvenes konge 2, og jeg har planer om å se den nå. Igjen.

Simbafiguren min!<3

Fuuuu!

Ipod'en min er så jævlig dust for den funker ikke! Den lyser bare sånn som på bildet, that's it! Itunes vil ikke ta imot den og det går heller ikke an å skru den av...

Jeg har en hon!

Jeg har en hon (altså hund, ikke spør ;P) og han spiser ting når ingen følger med! I ferien har vi mistet hjørnet på et teppe og enden på ledningen til øretelefonene mine..  I juleferien mistet vi jo også deler av taket på pepperkakehuset..

Semifinale Curling Norge - Sveits

The pants går for gull! ;D

I'm back!

Har vært på hytta siden Lørdag, så nå skal dere få en liten oppsumering av hva jeg har drevet med den siste uka:

17.02.10
Verdens kuleste lærer ble 65 år, og vi feiret med kake!


19.02.10
Lasse "Løff" hadde party! Fant også ut at jeg er rimelig lei gutter, uten at jeg skal gå vidre inn på det. Lasse fikk foresten en fisk i bursdagsgave!


20.02.10
Dro på hytta, uten internett! :O  Har sett masse OL, løst enda mer sudoku og spilt Mario og Sims.

24.02.10
Var på bandøving hvor jeg glemte igjen telefonen min før jeg endelig kom meg hjem etter hytteferien.

Shopping
Skinnjakke H&M 299,-
Tights med nagler H&M 99,-

Kjøpte også en topp og ei veske. Bilder kommer!

Spice up my life!

Har altså funnet igjen enda mer spice girls stuff! :D  Håper jeg finner igjen bildealbumet med samlebildene også!

80's partybilder
Jeg feirer valentines day!

I kveld har jeg vært på valentinesdate med meg selv! Jeg gikk meg en tur, så tok jeg sol og nå skal jeg avslutte kvelden med sjokolade, saft og 70's show!<3 I love myself, og nå hører jeg på favorittsangen min, I'm Yours av Jason Mraz!<3

Det jeg alltid ønsker meg på valentines day er en kjæreste, romantisk middag, roser og kos, men hvorfor skal jeg gidde å lete etter en drømmegutt? Jeg gidder egentlig ikke mer mannfolk, men drømmegutt: Du får finne meg, så kan jeg heller vente her til du kommer. Bare ta den tiden du trenger.

80's Party!

Tove og Heidi feira 40årsdag i går!

Dette er en hund!

Dette er hunden min, Titus, og 2 sekunder etter at jeg tok bildet var han på kjøkkenbenken og prøvde å spise agurken min! Jeg klarte heldigvis å redde den i siste liten! Titus er rett og slett mer glad i agurk enn brødskive med leverpostei.. Det syns jeg ikke høres normalt ut.


Har du en søtere bissevov kanskje? (NEI!)

Har Anita vært i busskuret?

Har ikke hatt internett på hybelen siden mandagskvelden, men nå funker den igjen!
Da jeg venta på bussen i går så jeg noe i busskuret som fikk meg til å lure på om kanskje Anita hadde vært der og tegnet litt... :-)


Stå opp klokka 3? Neitakk!

I natt våknet jeg klokka 3, satte meg opp i senga og begynte å romstere med en stol som sto like ved meg. Så kikket jeg på klokka, fant ut at det var for tidlig å stå opp og la meg ned for å sove vidre -.-  Våknet i morges og trodde jeg hadde drømt det, men stolen sto der jeg hadde satt den i natt x)

Sofa på D-bygget!

Bestemor og bestefar har dumpet en gammel sofa på skolen! :-)  Det er vi glade for!

Cupcake!

Jeg har laget muffins!


DAGENS BONUS: søtt bilde av Thomas på fredag:

Crazy leggings!

Egentlig litt fancy...

Tysklæreren er syk!

Og vi har faktisk fått fri! Det skjer så sjeldent at vi har fri i en tysktime at vi danser på bordet (nesten). Nå sitter jeg på bibloteket og gremmes over de stygge datamaskinene her. Skal begynne å ta med min egen pc fra nå av!
Jeg hadde ikke gjort tyskleksa til i dag så jeg er glad for at læreren er syk.. har heller ikke øvd på piano og besifringsleksa så jeg er glad for at lærerne i de to fagene også er syke :D  Så nå har jeg fri til klokka 12:25, så har jeg komponering og gehør, så er jeg ferdig på skolen klokka 14:55. Da har jeg 1 time fri før det blir danseøving til vårprosjektet vårt!

Har samfunnsfagprosjekt som skal framføres neste mandag, og jeg starta på det i dag..

Mitt nye (gamle) penal!

Jeg har funnet et gammelt penal som jeg hadde da jeg var Spicegirls-fan! Love it!

Greek mythology


"According to Greek mythology, humans were originally created with four arms, four legs and a head with two faces. Fearing their power, Zeus split them into two separate parts, condemning them to spend their lives in search of their other halves."
-aboutthemoon.blogg.no

Oh, boy...

Jeg klarer ikke å åpne en oboy-pose og tømme oboy over i en boks uten å søle. Aldri! Det kommer aldri til å skje at jeg klarer det... kunne holdt meg over vasken i det minste, men nei...

Simply Wonderful

Meg, Julie, Sindre, Sigurd og Øystein på UKM i Orkdal. (Øystein vises ikke på bildet)

Fylkesmønstring neste!

UKM på Isak

På fredag er det UKM på Isak i Trondheim! Dit skal iallefall jeg en tur. Zoplikon og en drøss med andre band spiller der. Bandkveld!

Surprise, bitch!

Her om dagen fikk jeg en surprise midt i trynet da jeg åpna frysern. Med det samme jeg åpnet døra kom en boks med smør og KAFFEPULVER flygende ut og SPLÆTT utover kjøkkengulvet. Mystisk.

Shopping :-)

Jeg har handlet litt klær i dag:Skjørt 1: H&M 199.-
Skjørt 2: H&M 99,-
Bukse:   H&M 199,-
Genser: H&M 149,-
hits