juni 2010

Nytt design

Ca sånn hadde jeg tenkt det... skal fikse litt mer på headeren SENERE og endre fargene på resten av bloggen.

Jeg er med i en fotokonkurranse hos leblogdemode.blogg.no

Jeg er med i en fotokonkurranse på leblogdemode.

God morgen!

Greit å våkne klokka halv to på dagen egentlig. Det var uansett ikke noe vits i å stå opp tidligere siden det regnet sånn.
I dag har jeg planer om å lage muffins! Og om de blir som jeg vil så skal jeg ha en liten fotoshoot med dem før jeg ETER dem.


Google

Midlertidig header

Denne gamle headeren er midlertidig... bloggen var så mørk at jeg måtte gjøre ett eller annet selv om jeg ikke har bestemt meg for hvordan jeg vil ha det. Holder på å lage en header nå, men den er ikke ferdig. Håper den blir bra!

Siste rest

Hvitt og fint!


Nå vil mamma at jeg skal hjelpe henne med å male andre småting etter hvert.

Besøk i senga!

Jeg fikk besøk i senga i ste!Min nydelige golden retriver, Titus, 15 måneder gammel<3 Det er koselig å få besøk av han på rommet, men han klarer desverre ikke å ligge stille særlig lenge..

Flere som har kjæledyr?

Ferdig krakk og speil

Resultatet:

Diverse innkjøp i Juni


Skjørt fra H&M


Stor t-skjorte fra H&M


Kjole fra H&M


Kort tights fra Cubus


Topp fra Cubus


Buksetights fra Vero Moda

Nytt design?

Jeg vil ha et litt mer sommerlig design, men det er så innmari lenge siden jeg endra noe på bloggen her at jeg husker nesten ikke hvordan jeg gjør det... får se hva jeg får til.

Det er gøy å male

Bestemte meg for å male flere ting med stygg farge. Det passer ikke med trefarge og grønt på rommet mitt! Om ca 4 timer er krakken og det første speilet tørket, og da skal jeg male andrestrøket på resten, så de greiene jeg begynte å male i dag blir ikke ferdige før i 11/12-tiden i kveld.

Bilde av blodkulen

Fikk endelig til å ta et bilde av blodkulen som funker greit. Umulig å se at det er en kul, men man ser jo at det er lilla/blått.Håper virkelig blodprøven viser noe fornuftig så den ikke var bortkastet!

Smykkeskrin

For mange år siden fikk jeg dette smykkeskrinet av farmor, og jeg synes det er jævlig fint! Og jeg elsker rødt!Nå sitter jeg og synes synd på meg selv siden jeg fikk en svær blodkul etter blodprøven jeg tok i dag. Jeg er ikke så glad i å ta blodprøve eller sprøyter generelt, så jeg blir kald og hvit i trynet når jeg får nåler i meg. I dag var jeg også så heldig at blodårene mine var så tynne og glatte at hun som tok blodprøven måtte stikke to ganger for å treffe.. Etterpå klarte jeg nesten ikke å røre på hånda for jeg blir helt lamma.. ikke fysisk men.. Og jeg får alltid blodkul! Jævli fint å måtte kjenne blodprøven et helt døgn etterpå når jeg ikke takler blodprøver..

Er det flere enn meg som får blodkul av å ta blodprøve??

Spontanmaling

Jeg er kjent for å rydde rommet mitt hele tiden og jeg elsker å ha et koselig rom hvor jeg kan synke ned i et dusin puter, dempe lyset og se film. For en times tid siden satt jeg og ryddet i smykker og øredobber osv, og så skulle jeg tørke støv av et lite speil jeg har stående på samme hylle som jålegreiene mine. Det var litt missfarget og skadet i malingen så jeg bestemte meg for å male det! Og da jeg var ferdig med første strøket kom jeg på at jeg har en stygg BLÅ krakk stående på rommet. Blått passer ikke inn på rommet mitt siden det er mye hvitt, litt brunt/svart og litt rødt som er greia mi. Jeg pussa ned krakken og malte den og jeg.

Speilet


Skade på malingen


Missfarget flekk


Yeey, maling


Før pussing


Etter pussing


Legger ut bilder av resultatet i morgen, når jeg har fått på andrestrøket.

Tusenfryd

På torsdag og fredag var jeg og familien min i tusenfryd. Jeg tok ikke noen bilder siden jeg kjørte berg og dalbaner så og si hele tiden. Det var ganske lite folk der, så det endte med at vi tok "speed monster" nesten 10 ganger på rad! jeg og Runar var så modige at vi turte å ta den nye greia som het "spinspider". Vi turte ikke før den siste dagen vi var der, så vi fikk bare tatt den to ganger. Var inne i det nye spøkelseshuset også, og det var så ekkelt inni der at jeg bare satt og hylte.

Speed Monster


Spinspider


Spøkelseshuset Nightmare


Bilder fra google

Accessories shopping

Dagens innkjøp, med mobilkamera..

Liten toalettmappe, neglelakk og hårspray


Smykke og armbånd


Fotlenke og ørepynt x2

Nå har jeg flyttet hjem igjen

Alt jeg hadde på hybelen er nå tilbake på rommet mitt hjemme, og jeg må bare få si at jeg er latterlig god til å rydde!
Før- og etter-bilder:

Før:


Etter:


Nå skal jeg stikke til Trondheim og være hos storesøster til i morgen, så skal vi til Orkanger og spille med Jazzå. Etter konserten (som er fra 22:00 til 23:00) så reiser jeg rett til Tusenfryd! Håper denne delen av ferien blir bedre enn de dagene som har vært.. Bursdagen til pappa var bra da. Legger ut bilder på søndag eller en gang i neste uke!

Spring Awakening

I går var klassen på teater og så Spring Awakening! Det var så bra at jeg hadde lyst til å grine hele veien! Vi har bestemt oss for å komme tilbake og se Romeo og Julie i høst!

Spring Awakening


Romeo og Julie

Eksamensforberedelser

Dette er da altså min måte å forberede meg til eksamen på:

Jeg bruker samfunnsfagboka som musematte, og oppå boka ligger et ark med cheats til the sims.

Eksamen

Nå sitter jeg her på A-bygget og venter på at jeg skal ha muntlig eksamen i samfunnsfag med temaet "mangfold".. 1 time og 20 minutter igjen til jeg skal inn nå... Jeg er grønn av irritasjon pga at den andre halvdelen av klassen fikk skriftligeksamen, og dermed FRI nå når vi har muntlig... Vi som kom opp i muntlig er de eneste som er på skolen nå... Litt mer irriterende er det vel at det er meldt regn hele uka. På onsdag skal vi på pizza til lærern vår sånn som vi gjorde i fjor, men i år blir det nok ikke å sitte ute i hagen.


Her er vi i hagen til Geir i fjor.

Sudoku

Søstrene Grene og H&M 09.06.10


Putetrekk og gavepapir som mamma kjøpte til meg på fredag


Bilde, kurv, mini-muffinsformer, gavepapir, magneter og spisebrikke


Truse, sokker og bukseseler


Topp

http://www.grenes.dk
Søstrene Grene er en av favorittbutikkene mine!

Skolelei?

Dette sto på tavla:

Grilling i folloparken

Grilling i folloparken etter bading i går!

Avatar

Nå sitter jeg hjemme hos Annette og Kristin i leiligheten deres ved solsiden. Skal være her til i morgen, for da skal jeg farge hår og besøke tannlegen som jeg elsker over alt på jord! Nå har vi akkurat sett Avatar, en grei nok film om man ser bort fra at den varte i nesten 2 og en halv time.

Halv pris på bik bok!

På torsdag var det halv pris på bik bok!

Badelaken fra KID 75,-
"Totally awesome", ifølge Anita!


Tights fra BIK BOK 99,-


Topp fra BIK BOK 125,-


Shorts fra BIK BOK 50,-


Og en liten BONUS: Freia påskeegg, i juni!

Bading og grilling

På tirsdag var jeg, Anita, Asgeir og Alex i vannspeilet og badet og grillet! årets første bading og grilling!

Asgeir slengte ei pølse i trynet på Alex!What's in the bag?
Stuff jeg kjøpte i går da jeg fant ut at jeg hadde over 5000 kr på kortet!

Forsinka bursdagsgave

Forsinka bursdagsgave som jeg fikk for litt over ei uke siden. Ganske forsinka siden jeg hadde bursdag i Mars!

Parfyme "midnight fantasy" og gavekort på trondheim torg.
hits