juli 2010

Google it

Verdenspremiere i Råkvåg


I går var det verdenspremiere på Hans Rotmos stykke "Livet på Felgen - Gulltransporten", som er spesialskrevet til Stjørna Teaterlag. Premieren gikk kjempebra, og nå skal jeg snart løpe ut og få på meg kostymet mitt, for neste forestilling er i kveld klokka 18:00. I morgen er det forestillinger klokka 15:00 og 18:00 og på Søndag er det klokka 15:00.

Radio
www.stjørna-teaterlag.no
Billettservice

Redigerer bloggen

Jeg redigerer bloggen litt igjen. Må kanskje bytte header igjen selv om jeg liker den jeg har nå. Kan kanskje redigere den litt så den passer til det nye designet.

Butterfly // Foto


Et bilde jeg tok for lenge siden, før jeg fikk speilreflekskamera.

Magneter

Fikk disse av Tove. Hun har kjøpt dem på søstrene grene.

Ringer

fikk to ringer gratis på bruktsjappa til pappa og tove her om dagen!

Fancy Bags!

To vesker som pappa skulle kaste. Han bruker å kjøpe billige esker med mye rart i på auksjoner osv, så hiver han det han ikke vil ha. Den øverste tenkte jeg å gi bort til ei jeg kjenner som kanskje vil ha den.. :-)


Hellkids uke

Tenkte det hadde vært arti å ha et lite sammendrag på slutten av hver uke. ikke fordi det er populært eller noe sånt, men fordi jeg faktisk synes det er litt gøy å fylle inn svar på sånne lister.. :-)  Uansett hvor teit det enn er så synes jeg iallefall det er gøy selv. Siden det er mandag i dag blir denne for forrige uke.

UKENS:
Serie: The Big Bang Theory
Sang: Alle sangene på det nye albumet til Katie Melua, "The House"
Opptur: Sola kom og jeg fikk ny mobil
Nedtur: Jeg har blitt skikkelig forkjøla igjen
Drikke: Capri-sonne
Innkjøp: Det får bli skoene jeg fikk av stemora mi siden jeg ikke har handla noe selv
Ting å glede seg til: Premieren på teaterstykket vi setter opp, som er på TorsdagKom med forslag til hva jeg skal ha med i "Ukens"!

Memories fra London2 // Bilder

Flere bilder fra turen:

Uteligger

Memories fra London // Bilder

Høsten 2008 var jeg i London med pappa, stemora mi, stebroren min og en som heter Martin.
Bildene er uredigerte:

Ekstremt stor sommerfugl
Denne bygningen var skikkelig høy! Legg merke til han som klatrer utenpå stillaset!Det ble litt dårlig kvalitet på bildene på blogg.no men..

Locked // Foto

Innkjøp // supersale

Stemora mi har handlet en del ting til meg som var så billige at hun ikke kunne gå fra det!


Så, hva synes dere om klærne og det kule teppet mitt?

Råkvåg, sommerparadiset

Sommerparadiset:

Det er vakkert her.

Frokost i Det Hvite Hus

Da sitter jeg her med frokosten min i det Hvite Hus i sommerparadiset Råkvåg. Sola skinner og snart skal jeg på teaterøvelse. Intensivuka starter i dag, og det betyr at vi har en hel uke med mange timers øving hver dag i vente. Heldige meg er ikke med i første og siste scene så jeg har ikke øving før klokka 1. Da skal vi øve på marsjering, tysk grammatikk og pugge norske idrettsutøvere fra 40-tallet.

Ny telefon:

Pappa har skaffa meg en ny telefon! Ble ikke iPhone, men en Nokia E52. Endelig facebook på mobilen.. <3 HA!

Moldejazz 50 år

I går spilte midtnorsk ungdomsstorband på rådhusplassen under årets jazzfestival i Molde. Det var litt dårlig vær og vi fikk ikke så mye øvingstid, men det gikk helt greit. Litt skuffet over at vi ikke fikk spille i Alexandraparken i år. Siden vi ikke hadde overnatting i år fikk jeg heller ikke med meg noen andre konserter.. MEN i år fikk jeg kjøpt meg en moldejazz-genser!

Bilde fra i fjor med den gamle besetningen. Meg nederst, nest til høyre.
http://www.myspace.com/mnusb

Katie Melua: The House

Glemte helt å nevne at jeg har kjøpt det nye albumet til Katie Melua i dag! Det var ikke på salg, så jeg har vel kjøpt én ting i dag til full pris!


En av mine favoritter er denne:
Tror nok det er flere som liker denne veldig godt!

Dagens innkjøp: Jeg eier dere i å handle på salg!

Kom akkurat hjem fra en aldri så liten rundtur i Trondheim hvor jeg, mamma og lillesøstra mi var på ikea og diverse butikker rundt omkring. Det var foresten JEG som kjørte! Gleder meg til jeg kjører opp, men den datoen skal jeg ikke dele med noen før den har vært! Det er ikke noe gøy at alle sammen vet når jeg skal kjøre opp for det er litt stressende, derfor holder jeg datoen hemmelig.

Her er det jeg kjøpte i dag, og jeg må bare si at jeg eier alle i å handle på salg. ALT jeg kjøpte i dag var på salg.

Den kostet vel ca 100 kr, og alle prøvetubene var selvfølgelig gratis.


Til sammen 50 kr!


Bukse til 50 kr!


Genser til 100 kr!


50 kr!


Denne var dyrest av alt jeg kjøpte i dag! Hele 180 kr! Haha... latterlig billig!

I drink water!

Folk tror jeg er DEN alkoholikeren som drasser med meg en sånn dunk når jeg skal bort ei helg. Sannheten er at det faktisk IKKE er sprit, men noe så enkelt som destilert VANN. Jeg holder på å rense kroppen ved å bare drikke destilert vann i 3 uker. Altså skal jeg ikke drikke brus, saft, melk osv i 3 uker. Jeg har ikke bare drukket vannet da, skal jeg være ærlig.. men har drukket veldig lite annet!

Nå har jeg planer om å få i meg så mye som mulig av det som er igjen i denne dunken i dag siden jeg drikker for lite vann om dagene. det er 1,5 liter igjen her, så tror ikke jeg klarer alt, men jeg skal prøve så godt jeg kan!

iPhone?

Jeg må si det lønner seg å dra på fest med pappa og stemora mi! Jeg gikk ut uten noen penger i det hele tatt og kom hjem med 620 kr! Men så må jeg jo nesten kjøpe meg ny telefon da, for  jeg gidder ikke å bruke en av mine gamle for evig... kanskje jeg skal kjøpe meg iPhone?R.I.P. Phone..

Mobilen min har druknet.. Den funka litt, men så gikk det jo ikke an å åpne skjermen å få ut det siste vannet så den døde til slutt... dritt.

The dogchair

Hunden vår har spist en plante.


Innkjøp 07.07.10

Smykkestativ fra Black&White, armbånd, smykkeanheng, ørepynt og ring.Og svampebob som jeg skal sy fast på en genser!

Randomness!

Kunstnerboden

Snart er bua ferdig, og vi kaller den for kunstnerboden siden vi skal bruke den til diverse hobbygreier. Mangler litt maling i taket og lister. Regner med vi blir ferdige i dag, så da skal vi flytte inn en sofa der. Håper virkelig nettet rekker ut dit så jeg kan bruke pc'n der. Tenker jeg skal henge opp og sette fram kunstverkene mine der! :-DKatie Melua

Når jeg blir stor skal jeg bli Katie Melua!

Ubetalt sommerjobb?

Jeg har ikke noe sommerjobb i år, MEN jeg hjelper til hjemme med å male osv. I dag har jeg malt i ganske mange timer, og om dette hadde vært en ordentlig jobb så hadde jeg vært rik i slutten av ferien!
Men jeg gleder meg til bua blir ferdig, for da skal jeg sitte der om dagene og lage kunstverk og øve på komponering og arrangering.


Titus, våren 09

Dagens Innkjøp

Masse hobbyting!
Dagens innkjøp

Jeg og mamma har vært i Trondheim i dag og handlet hobbygreier. Det ble en del! Driver å fikser bilder nå, men før jeg legger dem ut skal jeg spise pizza! Snakkes etterpå!

Jeg HATER kvistlakk

Nå har jeg malt og malt på alle kvistene i treverket i bua. Og jeg har bare kommet halvveis... på FØRSTEstrøket! Men heldigvis skal det BARE være to strøk. Så kjedelig..

Nå må jeg legge meg snart siden jeg skal dra til Trondheim klokka halv 9 i morgen tidlig. Ikke så tidlig, men GANSKE tidlig siden jeg sover til 12 hver dag på sommern. Men først litt 70's show! Holder på med sesong 7 nå!

Nye prosjekter

Nå har jeg begynt å pusse opp bua vår! Det skal bli et fint lite sted hvor det går an å ha besøk og greier, om noen gidder å komme helt ut hit for å besøke meg da! I morgen skal jeg og mamma til Trondheim og handle litt hobbygreier. Siden mamma skal ha en klasse i kunst & håndtverk til høsten så skal jeg hjelpe henne med å lage noen fancy inspirasjonsbilder til klassen. Vi satser på å bruke forskjellige teknikker på lerret. Jeg har jo allerede planlagt å lage et bilde på lerret hvor jeg blander litt forskjellige teknikker, men skal legge mest vekt på collage, og da skal jeg bruke diverse utklipp fra aviser.
Bestemor og bestefar er foresten på besøk, og bestemor hadde med et bærenett til meg. Det var jo egentlig litt fancy!

Jul i Juli!

For ca en måned siden hadde jeg freia påskeegg, altså påskegodt i juni! Nå topper jeg det hele med en julekalender i juli!


Jeg tror jeg skal åpne luke nr. 24 FØRST! Mohahahaha!!

Akkurat nå hjelper jeg mamma med å rydde på kontoret. Det er ca 1 tonn med ark som hun ikke har satt i permer enda. Lærere sier jeg bare... håper vi blir ferdige en vakker dag så hun faktisk kan BRUKE kontoret.

ord deling!!!

Det irriterer meg noe grenseløst! Folk deler opp ord i hytt og pine! Greit nok med de yngre, men når folk kommer i en viss alder burde de i det minste klare å lime sammen NOEN av ordene. Sitter ikke her og sier at jeg skriver feilfritt.. kan jo hende jeg driter meg totalt her, med masse skrivefeil.. men det finnes folk der ute som deler opp nesten alle ord som er mulige å dele!


Auau..Men de skrev i det minste ordbok rett...


Idun følger desverre moten..


Pent brukt dame..?


En av mine favoritter:


:-(

hits