juli 2011

How can i get my girlfriend to tape her fingers together and pretend she's a dinosaur?wtf!

Happy Birthday!omfg jeg er født 3 måneder og 8 dager før pappa.. hahahahaha!

Håkon, hvor er du? :-(

Det er snart 2 døgn siden noen hørte fra deg. Det er på tide å komme hjem nå.

Dagene er tunge og håpet visner..

Fiskegutten

Fiskegutten min var ute og fisket i går kveld. Da ble det fisk til kveldsmat/nattmat :-)

Dag 7 // Bilde av favorittsminken din


Mascara // Diorshow Waterproof   Øyebrynpenn // Viva la Diva   Super-blendable powder // L'oréal


Tar med parfyme og neglelakk jeg: Parfyme // Britney spears midnight fantasy  Neglelakk // H&M

Dag 6 // Trailer til favorittfilmen din, og hvorfor er den favoritten?

Pirates of the Caribbean

Ikke bare den tredje filmen, men ALLE filmene. Har ikke sett den siste enda, men det skal jeg!
Grunnen er vel det at Johnny Depp er GENIAL i rollen som Jack Sparrow!

Dag 5 // Et bilde av deg selv i dagDisney

Bjørnar sover og jeg ser Disney Channel! Ahh, life.Dag 4 // Sex, drugs & rock'n roll eller pusepop?

Sex, drugs & rock'n roll!Boka om meg

Jeg startet et nytt liv. Omsider skaffet jeg meg venner. Jeg hadde det fint i noen år. Så var de få årene over og jeg måtte lage ett nytt kapittel. Det beste fra det gamle kapitlet tok jeg med, men det verste lot jeg bli. Noe av det verste ble selvsagt med, ufrivillig fra min side. Dette skulle vise seg å se ut som det beste kapitlet i boka. Men såklart, jeg har jo ikke lest kapitlene som ikke har kommet enda. En person skulle bety mye. Det fantes bare to en stund. Så kom vendepunktet i kapitlet og alt ble snudd på hodet. Mye av det bra som var med fra første kapittel var skjøvet bort og kunne ikke nås. En av de bra tingene som kunne nås hadde forandret seg til det verste i boka. Jeg ville ikke nå det selv om det summet rundt hodet mitt hele tiden. Jeg hadde tapt. Etter en lang stund var det på tide å krabbe tilbake igjen. Finne fram de andre bra tingene som hadde kommet i kapittel to. De var der, mange med åpne armer. Men det var fortsatt tungt, og takket være vendepunktet ble det tyngre for andre også. Mot slutten av kapittel to skulle det komme noe nytt. Jeg klamret meg fast til det, uvitende om det var løsningen eller en felle. Når de siste ordene var blitt skrevet i kapitlet så det fortsatt bra ut. Det så ut som en bra løsning. Problemet var bare at denne løsningen betød at det neste kapitlet måtte bli tungt å starte. Løsningen kan komme tilbake mer og mer når jeg har kommet i gang med kapittel tre. Sånn er det bare. Noen ganger ser man positivt på det, andre ganger ikke. Noen ganger ser man mulighetene, andre ganger veggen. Av og til lengter man tilbake til tidligere kapitler, andre ganger er man glad for at de er over. Vi har også disse mellomkapitlene. Da bestemmer man hvordan det neste kapitlet skal starte. Man kan alltid påvirke det selv.

Det jeg har lært i både første og andre kapittel er å analysere, tolke og lese mellom linjene. Sånn skal man komme til bunns i saken.

Dag 3 // Hva skal du nermeste helg?

I helga skal jeg og kjæresten min på dagstur til Sverige for å kjøpe godteri og dra på loppis!

Dag 2 // Ditt/dine kjendiscrush

Skulle poste dette i går, men blogg.no var teit.Johnny Depp
Billie Joe Armstrong // Green Day


Leonardo Dicaprio


Gerard Way // My Chemical Romance

Ferdig med to Harry Potter-filmer

Nå har jeg sett de to første filmene. På tide med nummer 3.

Dagens Innkjøp + gave fra Tove

Har vært på shopping med mamma i dag, så hun var snill og betalte :-)Øyebrynpenn // Cubus
Pudder med speil // Cubus


2 singleter // Cubus


Gave fra Tove // Zara

Ost og kjeks, Harry Potter og roser

Jeg tenkte jeg skulle sette meg ned og se alle Harry Potter-filmene (ikke sammenhengende), men det eneste jeg kunne finne i huset var 3 av filmene. Fant nummer én, så kunne ha sett den om coveret ikke hadde vært tomt... Nå kan jeg ikke se noen av de andre heller siden jeg må starte med nummer én! Løser problemet med å laste ned alle filmene. Ulovlig, ja, men i teorien skulle vi hatt alle filmene i huset, men noen roter her.Nå sitter jeg og koser meg med ost og kjeks, tomat, agurk, druer og kirsebær! Fikk jernteppe og måtte google "Cherry" for å komme på at det heter kirsebær på norsk! Har også hengt opp rosen jeg fikk av Bjørnar så den kan tørke siden den har begynt å visne litt.Teaterøving

Dag 1 // Hva har gjort deg mest glad i dag?

Det har ikke skjedd så mye i dag, men siden jeg er gal etter bladet Hobbykryss Sudoku og kjøper det hver måned så er vel dagens høydepunkt det at jeg kjøpte det nye bladet som kom ut i dag! Jeg har faktisk hatt tid til å klare å løse ALLE de forskjellige logikk-oppgavene i det forrige bladet før det neste kom. Andre gangen jeg klarer det :-P

Noen bilder av de forskjellige oppgavene som finnes i bladet:Dette bladet passer kjempebra for de som er litt lei vanlig sudoku!

15 Dagers Utfordring

1. Hva har gjort deg mest glad i dag?
2. Ditt/dine kjendiscrush.
3. Hva skal du nermeste helg?
4. Sex, drugs & rock'n roll eller pusepop?
5. Et bilde av deg selv i dag.
6. Trailer til favorittfilmen din, og hvorfor er den favoritten?
7. Bilde av favorittsminken din.
8. Tre bilder som er tatt i dag.
9. Mål for denne sommeren.
10. 10 fakta om deg selv og bilde.
11. Bilde av frisyren din.
12. Tre sanger du hører mye på for tiden.
13. Et bilde av deg selv som du er flau over.
14. Bilde av favorittretten din.
15. Noen goode ting som har skjedd de siste 15 dagene, og noen dårlige + bilder.

Mousserande Jordgubbsdryck2,25% Alkohol, men veldig god selv om man ikke kjenner noe alkoholsmak! :-)

Ahh, håndarbeid!

241543903, Google it!

Avslutningsbilder

Her er noen bilder fra skoleavslutninga. Tungt å måtte si farvel til en sånn gjeng etter 3 fine år.Da vi begynte i samme klasse var vi mange flere, men etter hvert var det noen som droppet ut og noen som byttet linje. Uansett, ALLE SAVNES! Håper så mange som mulig kan komme på reunion på søndag!

Ny Bikini

Nå er jeg så heldig at jeg har hele TO bikinier! Wow... ønsker meg flere!


Bikini / Kappahl

Hvor mange bikinier har du?

Kjæresten min!

Jeg er kjempeglad i Bjørnen min, og han har gitt meg masse fint!Ringen fikk jeg av han da han hadde vært i Praha på klassetur! Den er litt for stor, men jeg skal prøve å få den tilpasset <3 Til så lenge kan jeg henge den på et kjede og bruke den som smykke!


Denne søte lille eska var en del av bursdagsgaven min. Jeg elsker søte små ting! Selv om jeg ikke alltid vet hva jeg skal bruke dem til så elsker jeg dem!


Da Bjørnar kom til meg etter at jeg hadde vært på ferietur med familien hadde han med seg en kjempefin rose og en sjokolade :-)


Jeg trenger ikke alltid å få store eller dyre gaver, jeg blir lett glad for små, enkle ting :-)  Men selvfølgelig, det jeg blir MEST glad for er å få være sammen med Bjørnar! <3

Har du verdens beste kjæreste? (Eller nest best, etter Bjørnar selvfølgelig!)

Ferieinnkjøp!
Bukse / Gina Tricot


Spenner og ring / H&M


Sløyfer / Gina Tricot

Kjøpte mer, men har ikke bilder enda.

X-tra X-tra!

Da jeg var på butikken i dag for å kjøpe youghurt fikk jeg så sykt lyst på godteri. Jeg gikk bort til kjekshylla for å finne noe godt, og der fant jeg SjokoladeCookies til 7 kr! Av erfaring vet jeg at selv om noen butikker lager billigversjoner av cookies betyr ikke det at de smaker dritt, så jeg bestemte meg for å teste dem ut!

 


De smaker ikke akkurat sånn som de originale, men jeg liker dem! Jeg kjøper heller de billige enn de dyre!

 

I russetida stakk jeg og noen medruss til Sverige en tur bare for å gjøre det, og der kjøpte jeg meg 1 kilo chilinøtter. Samme merke som kjeksene, X-tra! Det kostet 50 kr eller noe sånt, og jeg har igjen enda! Og ikke nok med det, de smakte helt greit og så lenge jeg lukker posen før jeg legger den i skapet så holder nøttene seg kjempelenge! Verd det! Hvorfor betale mye for det originale når man kan få en bra kopi til en billig penge?

 

Liker dere Xtra-produkter?

Innkjøp: Øredobbstativ

Da har jeg ENDELIG skaffet meg øredobbstativ! Har ønsket meg det lenge, og da vi var på ferie i Tusenfryd fant jeg et fint stativ på Ski Storsenter.

Ørepynt fra: BikBok/London/VeroModa/Cubus/Kappahl/Accessorize++
Hva synes dere?

Depression

it's killing me...

kill kill kill

 Und so weiter, und so weiter...

hits