november 2011

Sko fra Tove

Fikk et par fine sko av stemora mi i går. 

Prøver å lese til eksamen, men det funker ikke.

Tar bilde av boka i stedet for å lese i den!

Advent, kalender og gammel julepynt

Mamma kjøper kalendergaver til ungene og jeg hjelper henne å pakke dem inn og skrive navn og tall på dem. Men i år har vi en liten tvist, mamma skal nemlig OGSÅ få kalender! Hun har hørt at hun skal få, men hun tror sikkert ikke noe på det. Jeg har allerede kjøpt/fått nok greier til 6 kalendergaver til henne. 6 pakker med gammel juletrepynt, for det synes hun er så fint!

I den ene kula lå det ei gammel barnål!

1. Søndag i advent

I det ene øyeblikket gleder jeg meg til jul, for første gang på mange mange år, så plutselig gjør jeg ikke det likevel. Sånn går det i bølger hele dagen. I jula, spesielt på julaften, tenker jeg på alle som ikke er der. De som ikke er der fordi de er et annet sted og feirer jul og de som ikke er der fordi de ikke finnes mer.

Det verste er å måtte gå og legge seg helt alene, for det er når jeg er alene at jeg tenker mest på disse tingene. Jeg skulle liksom vært flere steder på samme tid. Skulle vært noen år tilbake i tid i noen minutter også.

Nesten ingen vet at jeg føler det sånn, og den jeg vil snakke med vil kanskje ikke høre.

Brannmenn!I say no more

Punkyfish.com Dette har jeg lagt i handlevogna mi! Halv pris på alt! :-) Var enda ei bukse og en kjole jeg ville ha, men de hadde ikke størrelsen min ;o

Ignore me

Noen ganger får jeg følelsen av å bli totalt ignorert.. Da er det bra Berit banker på vinduet og prøver å bryte seg inn for å holde meg med selskap!

It's too cold outside for angels to fly

Har du noen gang klint med en hund?

Snart er det jul folkens! Titus skal få nisselue!

Meget fantastisk

Når noe blir "meget fantastisk" kan du bare si takk og farvel til ungdomsårene dine.

Sparkel

Jeg har ett oppdrag: passe på familien min. Og nå har jeg sparklet alle sprekker og hull i veggene våre og malt litt.

Ukas ord: Sparkel!
Jævlig artig ord egentlig!

Wish I didn't use all my wishes

Nå har jeg for tusende gang arrestert meg selv i å tenke "skulle ønske...". Det får det være nok ønsking for i år, må jo spare noe til nyttårsaften. Jeg har alltid følt at nyttårsaften er en spesiell dag, men jeg lurer på hva som skjer i år. Sist hadde jeg ikke helt den samme følelsen som jeg bruker.  Da ble ikke alt som planlagt. I år er ingenting planlagt, så ingenting kan ikke gå som planlagt. Nå får jeg bare håpe at jeg klarer å spare et fint ønske til denne fine natten.
Til helga kanskje

Det flyter over av bilder på mobilen min, men jeg har nok en gang rotet bort kabelen til pc'en, denne gangen for godt tror jeg. Da er det kanskje på tide å kjøre seg en tur og kjøpe ny! Pante flasker skulle jeg også ha gjort. For ikke å snakke om å lese til eksamen. Kjøpe ny pc har jeg også hatt planer om å gjøre, i et helt år nå.

Et sted ikke så langt fra her er det noen som bygger ett eller annet i 3/4-takt. Helt sant!

hits