desember 2009

New header!

Ny header siden jeg bytta bakgrunnsfarge på bloggen ;-)

I know how to party away the misery!

I kveld skal jeg spise kalkun med familien min før jeg stikker til Sondre! Så stikker jeg, Sondre, Julie og Ingrid til Skaun! Jeg aner ikke hvem vi skal til, men det er visst en som bor i nærheten av Knut eller noe sånt. Vi blir iallefall kjørt dit av mora til Sondre, så skal vi prøve å komme oss hjem i natt med taxi. Det kan bli spennende! Jeg som bor så jævla langt fra sivilisasjon skal ligge over til Sondre, for jeg gidder altså ikke betale over 1000 kr for å komme meg hele veien hjem!  Desuten fikk jeg regning på 2000 kr her om dagen fordi noen klarte å sprenge høyttalerne i huset vi leide til halloweenpartyet. Synes den som gjorde det kan melde seg og betale! Ellers så må jeg på innsamlingsaksjon og samle inn penger fra alle som var der, for 2000 kr betaler jeg faen ikke selv!

Nyttårsaften ja.. Jeg skal virkelig prøve å ha det gøy i natt, for de 4 siste månedene av 2009 har vært rett og slett jævlige. Jeg liker å ha det bra når klokka slår 00:00 på nyttårsaften, og i fjor hadde jeg det perfekt. Nå i år ser det ikke så lyst ut. Men jeg skal ha det gøy med venner jeg ikke har hatt tid til å ha det så mye gøy med det siste året, og det gleder jeg meg til! Snart har jeg bursdag og, om to måneder, og på søndag skal jeg flytte inn i den nye hybelen min! Det kan jo bli litt gøy. Jeg stoler på deg 2010, ikke skuff meg!

Nice flytur... ugly kræsj...

Livet mitt har vært på en utrolig fin flytur<3 synd det endte i et katastrofalt kræsj... boom!! styggeste kræsjet man har sett på lenge. For hvert minutt som går, kommer nye meldinger om skadde inn... mange omkomne... Livet mitt er så jævla herpa... håper det kan fixes... eller?...

I natt sov jeg godt!

I natt sov jeg rett og slett godt, og i dag føler jeg meg rett og slett bra! Og foresten så har jeg lyst til å dra på shopping! ^^,

Julaften er for meg som en helt vanlig dag..

Hvor vi inviterer bestemor of bestefar på middag og pynter oss litt ekstra. Så åpner vi litt gaver. Jeg føler ikke det er noe spesielt med denne dagen, bortsett fra at vi alle er samlet. Og hva mer trenger jeg å føle da? Jeg har hatt en fin julaften med god mat, og selv om jeg var med og handlet en god del av mine egne julegaver så har jeg hatt det fint. Jeg har jo fått flotte gaver og dagen ble utrolig fin, selv om jeg sto opp i morges og la meg igjen etterpå fordi jeg ikke følte at dagen kom til å bli så bra. dagen startet ikke heelt bra heller da jeg til slutt sto opp, men nå føler jeg at dagen egentlig ikke kunne vært stort bedre. Bryllup blir det visst også snart her i familien! :-)

Jeg tok desverre ingen bilder i dag, men tenkte jeg kunne legge ut bilder av de fine gavene jeg fikk istede:


Det siste bildet er et bilde av juleantrekket mitt. Det var en julegave fra mamma som jeg fikk åpne (og var med å kjøpe) før jul så jeg kunne bruke det siste skoledag, på julaften osv.
Holdt på å glemme å si at jeg fikk masse penger og, men lar vær å skrive sum på bloggen ;-)

Og vi med skilte foreldre feirer jo ofte jul to ganger i året, så det ligger noen gaver og venter på meg til jeg reiser til pappa 3 juledag ;-)

Jul
Juletreet har ei skeiv stjerne, og pepperkakehuset overlevde ikke helt den første natta. Titus spiste litt av taket ;)

Øredobber!

Har vært på vero moda og handlet litt øredobber i det siste:

Pepperkaker

Forrige helg lagde jeg pepperkaker! En hest og en kommode, for jeg ble utfordret til å lage en pepperkakekommode som virket! Gjett om jeg klarte det da!

Slappt

Har handlet de siste julegavene i dag. Eller... jeg har vel bare betalt for 2 julegaver i år. Mamma har handlet nesten alle for meg. Gaver til bestemor, bestefar, oldemor, farmor, Arild, Annette, Lotte, Heidi, Sandra og Runar har hun handlet, så de eneste gavene jeg måtte handle var jo gave til henne og til pappa + Tove. Easy!
Ellers så har jeg sovet lenge i dag, men ikke helt til halv tre, som i går. Så henta vi Annette på Orkanger og da vi kom hjem satte jeg meg ned og spilte Sims. Har hatt en koselig dag, men håper det skjer noe mer spesielt i livet mitt snart..

Katie Melua<3

Closest thing to crazy
 

Nine million bicycles


Just like heaven

Bildespesial av mine juleplaner!

Har tenkt å prøve å gjøre mange ting jeg liker i jula, så jeg ikke skal bli sittende å tenke og fundere for da går det alltid feil vei. Da blir jeg deppa og alt blir crap, men jeg har jo masse fint jeg kan gjøre, og bilder av det er jo koseligere enn å bare skrive en liste!Depresjonen tar overhånd over kroppen min..

Store smerter i brystet og kvalme.. Jeg er trøtt hele tida og vil bare sove.. men hver gang jeg legger meg begynner jeg å tenke og det gjør det ekstremt vanskelig å slappe av...

Obama in my ass! ;)

Obama kan bare ryke og reise spør du meg og mamma. Hadde vi vært i Oslo hadde vi demonstrert på det høyeste begge to! Fatter ikke at Norge bruker så jævla mye penger for at de skal kunne skryte av at Obama har vært her. Det er helt latterlig. Mer gidder jeg ikke si.. dere har vel skjønt tegninga... takk for meg!

obama

Eldorado!

9s5gkz

Kalender 5. Desember

Ansiktskrem!
multivitamin20normal20to20dry20moisturizer20s

"Roll, roll, roll a joint!""roll, roll, roll a joint, twist it at the ends, light it up and take a puff and pass it to your friends!"

Universal remote coltrol, I love you!

Med min nye universal remote control har jeg verden i min hule hånd!

img5977

I scream for love

Jeg savner kjærlighet.. å bli elsket av en man elsker..
img2635

"Det er krig i Israel på grunn av en stripe."
-Kristoffer, 7 år

Kalender 4. Desember

I dag fikk jeg penger i kalenderen, så det gidder jeg ikke å ta bilde av ;P  Ellers så skal jeg rydde litt på rommet og støvsuge nå så jeg kan slappe av max i kveld! Gleder meg! Og i morgen skal jeg på party til Anita med Mary, Linda, Sigurd og noen andre geeks ;D

RIP Regine Stokke!

Jeg har ikke så mye mer å si enn at jeg kjente henne ikke, men gråt da jeg leste det siste innlegget på bloggen hennes, skrevet av hennes søster.. i dag sørger hele Norge!

3. Desember  -Hansker
img5948

"Det er mest fredelig i hagen, særlig om vinteren, for da er gressklipperen slukket."
-Loc, 7 år

I'm a lucky girl!

For jeg får gavekalender av mamma! Siden jeg ikke har så mye annet å skrive om for tiden tenkte jeg at jeg skulle legge ut bilde av hva jeg får i kalenderen hver dag om noen er interesserte ^^,

1. Desember: Mascara
img5946

2. Desember: Leopard-truse^^,
img5947

"Jeg tror det er fred i bomberommene. Det er derfor folk gjemmer seg der."
-Eveline, 7 år

Whiskey Lullaby

hits