ღ Sommer 2010

Og vi bader med bikkja hver dag

Vi tok med Titus på badetur i dag også! Men i dag lot vi han stå ute da vi kom hjem siden han tisset bigtime på kjøkkengulvet etter å ha slukt for mye vann under badinga i går.

Jeg lagde sandslott med ei lita jente vi møtte. Venligst se bort i fra min manglende modellkropp..


1 stk glad hund

Random lol

Det skjer så mye random lol at jeg tror jeg stikker og bader!

Bading med bikkja

Titus elsker å bade, noe han absolutt ikke gjorde i fjor!

Min første tatovering!

Da har jeg vært på hytta i et par dager, og siden vi har fått klarsignal om at vi får bygge på en etasje på huset så skal vi begynne å flytte alt rotet fra loftet ut i garasjen. Det blir godt å få enda et bad i huset siden vi er 7 stykker som deler på et bittelite et!
På onsdag fikk jeg foresten min aller første tatovering, og jeg elsker den!


Hva syns du om tatoveringen?
Har du/vil du ha tatovering?

Verdenspremiere i Råkvåg


I går var det verdenspremiere på Hans Rotmos stykke "Livet på Felgen - Gulltransporten", som er spesialskrevet til Stjørna Teaterlag. Premieren gikk kjempebra, og nå skal jeg snart løpe ut og få på meg kostymet mitt, for neste forestilling er i kveld klokka 18:00. I morgen er det forestillinger klokka 15:00 og 18:00 og på Søndag er det klokka 15:00.

Radio
www.stjørna-teaterlag.no
Billettservice

Råkvåg, sommerparadiset

Sommerparadiset:

Det er vakkert her.

Frokost i Det Hvite Hus

Da sitter jeg her med frokosten min i det Hvite Hus i sommerparadiset Råkvåg. Sola skinner og snart skal jeg på teaterøvelse. Intensivuka starter i dag, og det betyr at vi har en hel uke med mange timers øving hver dag i vente. Heldige meg er ikke med i første og siste scene så jeg har ikke øving før klokka 1. Da skal vi øve på marsjering, tysk grammatikk og pugge norske idrettsutøvere fra 40-tallet.

iPhone?

Jeg må si det lønner seg å dra på fest med pappa og stemora mi! Jeg gikk ut uten noen penger i det hele tatt og kom hjem med 620 kr! Men så må jeg jo nesten kjøpe meg ny telefon da, for  jeg gidder ikke å bruke en av mine gamle for evig... kanskje jeg skal kjøpe meg iPhone?Jul i Juli!

For ca en måned siden hadde jeg freia påskeegg, altså påskegodt i juni! Nå topper jeg det hele med en julekalender i juli!


Jeg tror jeg skal åpne luke nr. 24 FØRST! Mohahahaha!!

Akkurat nå hjelper jeg mamma med å rydde på kontoret. Det er ca 1 tonn med ark som hun ikke har satt i permer enda. Lærere sier jeg bare... håper vi blir ferdige en vakker dag så hun faktisk kan BRUKE kontoret.

Tusenfryd

På torsdag og fredag var jeg og familien min i tusenfryd. Jeg tok ikke noen bilder siden jeg kjørte berg og dalbaner så og si hele tiden. Det var ganske lite folk der, så det endte med at vi tok "speed monster" nesten 10 ganger på rad! jeg og Runar var så modige at vi turte å ta den nye greia som het "spinspider". Vi turte ikke før den siste dagen vi var der, så vi fikk bare tatt den to ganger. Var inne i det nye spøkelseshuset også, og det var så ekkelt inni der at jeg bare satt og hylte.

Speed Monster


Spinspider


Spøkelseshuset Nightmare


Bilder fra google

Nå har jeg flyttet hjem igjen

Alt jeg hadde på hybelen er nå tilbake på rommet mitt hjemme, og jeg må bare få si at jeg er latterlig god til å rydde!
Før- og etter-bilder:

Før:


Etter:


Nå skal jeg stikke til Trondheim og være hos storesøster til i morgen, så skal vi til Orkanger og spille med Jazzå. Etter konserten (som er fra 22:00 til 23:00) så reiser jeg rett til Tusenfryd! Håper denne delen av ferien blir bedre enn de dagene som har vært.. Bursdagen til pappa var bra da. Legger ut bilder på søndag eller en gang i neste uke!
hits